Pitäähän sitä taas vähän hehkuttaa, kun on aihetta:

2045426.jpg

Hallussa on siis kolme lippua keskiviikon keikalle. Voisko tän parempaa yhdistelmää enää olla: omat synttärit, lavalla maailman parhaat Poetsit, extrana aivan loistavaa Jannea, paikkana legendaarinen Tavastia ja ympärillä ystäviä. Niin, ja seuraavana päivänä vielä vapaata. ;-)

Mukaan ovat siis tulossa varmuudella ystävä H. ja ystävä J., ehkä pari muutakin, pomo ja ystävä SK siltä ensimmäiseltä surullisen kuuluisalta Poets-keikaltani... jokohan nyt olis uuden yrityksen paikka? ;-) Pitääkin hätistellä tyttöjä vielä tänään, kun heistä ei ole mitään kuulunut. Sit tietty Jaana ja Tuitsu - näiden vauhtileidien perässä pitää yrittää pysyä ja yllyttää omia joukkoja mukaan riehakkaaseen keikkatunnelmaan. ;-)

Siitä voi kyllä tulla mielenkiintoista... H. tuntee kyllä Poetsien joitain biisejä, mutta taitaa olla vähän enempi R&B-tyttöjä. Eikä välttämättä osaa meidän muiden lailla nauttia edes rockmiesten tarjoamasta silmänruoasta, höh. On silti aina innolla mukana aina kun on hyvät bileet, ja sehän on oikein hyvä alku se. J. taas on vähän "kevyemmän" rokin ystäviä. Tuntee Poetsia sen verran, että "Eikös se ole se bändi, jolla on se biisi Carnival of... jotain?". - Joo, just se bändi. ;-)

Hih, mähän aion sivistää kavereitani rockmusiikin saralla oikein kunnolla. Ensin pientä "pakkokuuntelutusta" etukäteen ja sit tuhti paketti Jannea ja poikia livenä!!! Toivottavasti vaan Jannen musa ei osoittaudu liian rankaksi tyttöjen makuun... Oon kyl ihan varma et tytöt tykkää, pakohan niiden on kun mäkin kerta tykkään. Ja toivottavasti ne tykkää vielä mustakin tän jälkeen... Joka tapauksessa hauska ilta siitä tulee - ainakin mulle. Eihän niille muille niin väliä... Enks mä ookin reilu kaveri? ;-)