Noniin, uuden kodin etsintä on vihdoin päättynyt. Niinhän siinä kävi, ettei ensimmäisenä löytynyt vaihtoehto kohdannut voittajaansa vaikka kuinka etsin. Soitin äsken vuokranantajalle ja sovin avainten luovutuksen ja muuttopäivän lokakuun ensimmäiselle viikonlopulle. En pääse muuttamaan heti kuun alusta, koska vuokranantaja tarvitsee pari päivää pieneen kosmeettiseen remppaan. Saan ainakin uudet tapetit, ja jos entisen asukkaan jäljiltä löytyy jotain pieniä vaurioita, niin ne korjataan.

Mutta kylläpä olen onnellinen siitä, että etsintä on vihdoin päättynyt. Kolusin kolmen päivän aikana yhteensä 7 asuntoa läpi, mutta kaikissa tuntui olevan jotain vikaa - ainakin siihen ensimmäiseen verrattuna jos ei muuten. Olisi vaan pitänyt kerralla uskoa ja ottaa se ensimmäinen asunto heti vastaan. Nyt haaskasin käytännössä kolme päivää laukkaaamalla päättömänä ympäri kaupunkia etsien jotakin sellaista, mitä ei ole olemassa. Sellainen se näköjään on tämä ihmisluonne, ettei osaa uskoa omiin vaistoihinsa vaan pitää saada vertailla, vertailla ja vertalla ennen kuin se ensimmäinen tarjolla ollut vaihtoehto alkaa vihdoin tuntua hyvältä. Hohhoijaa mun kanssani!

Have a little more of not enough
More of what is less but isn't love
Little of the same you're dreaming of
That's enough, that's enough.

(PotF: Overboard)


Kaipa tästä voi jotain oppiakin. Jos mä joskus maailmassa kuukausien tai vuosien päästä kohtaan jonkun ihanan miehen, niin toivottavasti muistan tän episodin. Jos kerran vaisto sanoo että tämä on hyvä, ota pois vaan, niin että kans otan ja lakkaan saman tien jahkaamasta. Ei kai sentään ihan kaikkea tarvitse eikä voikaan "varata" muutamaksi päiväksi, jotta saisi suorittaa vähän "vertailevaa tutkimusta".. ;-)

Kun vaan joku kertois, että mistä sen sitten huomaa kun Se Oikea osuu kohdalle. Sen kuulemma vaan tuntee. Ai niin, huomasinhan mä sen tuon bändinkin kohdalla, ja aikast vinkeä tunne olikin. Kai se on sitten jotain vastaavaa. Sitä odotellessa.. onneksi tässä ei ole mihinkään kiire. Etsimään en aio ryhtyä, tulee jos on tullakseen.