Ettei kenellekään jäisi mitään epäselväksi, niin kirjoitetaanpa vielä tällainen disclaimeri.

Tässä blogissa julkaistut sitaatit ovat pääosin suoria lainauksia Poets of the Fall -bändin lyriikoista. Ne eivät siis ole blogin pitäjän kirjoittamia runoja ta mietelmiä. Kaikkiin suoriin lainauksiin on asianmukaisesti merkitty yhtyeen nimeen viittaava lyhenne (PotF) sekä kyseessä olevan kappaleen nimi. Lisäksi lainatut tekstikohdat on kirjoitettu kursiivilla niin, että lukijan on helppo erottaa ne muusta blogitekstistä. Kunnia niille, joille kunnia kuuluu.

Tässä blogissa julkaistut lyriikkojen tulkinnat ovat puhtaasti kirjoittajan omia eivätkä missään nimessä edusta tai yritäkään edustaa mitään "oikeaa" tai "virallista" tulkintaa kappaleiden sanoituksista. Oman käsitykseni mukaan sellaisia ei ole edes olemassa, koska sanoitukset voivat puhutella jokaista ihmistä niin eri tavoin. Käytän lainauksia eräänlaisena ajatusteni peilinä ja julkaisen niitä sellaisissa yhteyksissä, joissa katson niiden sopivalla tavalla heijastelevan tekstini sisältöä.

Lisäksi kannattaa ottaa huomioon, että, blogissa julkaisut lainaukset ovat tavallisesti vain lyhyitä, kokonaisista lyriikkateksteistä irrotettuja pätkiä: yksittäisiä säkeistöjä tai joissakin tapauksissa vain yksittäisiä rivejä. Kun ne irrotetaan kokonaisuudestaan, niiden merkitys voi muuttua täysin siitä, mikä se ehkä alun perin oli. En siis yritä väittää, että yksittäisellä parin rivin mittaisella sitaatilla ja minun siitä muodostamallani tulkinnalla olisi välttämättä mitään yhteistä sen kokonaisen kappaleen ja kappaleen kertoman tarinan kanssa, josta kyseinen sitaatti on irrotettu.

Tämä blogi on ensisijaisesti minun henkilökohtainen päiväkirjani. Blogin keskipisteessä ovat minun haaveeni, toiveeni ja pelkoni, koko elämäni. Blogi tarjoaa minulle kanavan, jonka kautta voin vapaasti ilmaista ajatuksiani, pohtia kriittisesti nykyistä elämäntilannettani ja tsempata itseäni jatkamaan eteenpäin kohti muutosta. Tärkein apuvälineeni tässä prosessissa sattuu olemaan Poets of the Fallin musiikki. Siksi bändi ja musiikki ovat blogissa niin voimakkaasti läsnä.

Tämä blogi ei kuitenkaan ole Poets of the Fall -blogi, ei faniblogi eikä keikkablogi. Minulla ei ole mitään henkilökohtaisia tai työhön liittyviä yhteyksiä kyseiseen bändiin tai sen jäseniin, enkä saa bändin "mainostamisesta" minkäänlaista vastiketta. Kirjoitan blogia vain ja ainoastaan itseäni varten, mutta olisin erittäin iloinen, jos blogistani sattuisi koitumaan jonkinlaista välillistä hyötyä myös bändille - kyllähän hyvää ihan mielellään mainostaa.

© Kopiraitti: Kaikkien tässä blogissa julkaistujen kirjoitusten ja valokuvien tekijänoikeudet kuuluvat Poetuttaa-blogin kirjoittajalle, ellei niiden kohdalla nimenomaisesti ole toisin mainittu. Ethän kopioi valokuviani! Tekstejäni saa kopioida, lainata ja julkaista muissa yhteyksissä sillä ehdolla, että tämä blogi mainitaan niiden alkuperäislähteenä.

Voit vapaasti jättää kirjoituksiini tai vieraskirjaani kommentteja, kannustuksia, mielipiteitä ja vaikka kritiikkiäkin. Kaikki asialliset kommentit otan ilolla vastaan! Epäasialliset katson oikeudekseni poistaa.