Nooni, pari päivää askarreltuani blogiini on kertynyt jo ihan kivasti sisältöä. Tiätty kaikkia ihme namiskoja ja muuta hauskaa piti opetella tekemään.

Vähän tässä ollaan edetty takaperoisesti, eli suomeksi sanottuna menty vähänniinkun pers edellä puuhun. Mutta sallittakoon se tällaiselle aloittelijalle, toivottavasti. Tarkoitan tällä sitä, että monet tähänastisista kirjoituksistani olivat jo olemassa valmiina teksteinä tai vähintäänkin ajatuksina ennen kuin edes ehdin perustaa tätä blogia. Meni nähkääs aika rutkasti aikaa, kun piti ensin perehtyä näihin juttuihin. Että mihin bloginsa kannattaa sijoittaa, miten se kannattaa tehdä ja sen sellaista. Siinä ajassa ehti kertyä paljon tekstiä päähän jemmaan.

Nyt olen sitten siirrellyt niitä tänne blogiin muutama kerrallansa. Osa teksteistä on vielä siirtämättäkin, koska innostuin välissä askartelemaan noita namiskoja. Mutta työn alla ovat. Jos ne ovat selkeästi tuollaisia  tarinaani taustoittavia juttuja, niin päivään ne nyt poikkeuksellisesti tuonne blogin aloituspäivälle. Ettei mene looginen järjestys ihan sekaisin.

Ehkä rikon tässä yhtä bloggauksen perusperiaatetta vastaan, mutta suokaa sen minulle anteeksi. Tämän kerran. Tästä lähtien lupaan yrittää elää ja blogata tässä ajassa ja paikassa.