Raja uuden ja vanhan elämän välille on nyt menestyksekkäästi vedetty. Ja lopullisesti. Miten siis tästä eteenpäin? Blogi ja musiikki ovat tehneet tehtävänsä ja tuoneet elämääni kauan kaipaamani muutoksen. "Potutusten" aiheet ovat vähintäänkin puolittuneet viimeisen parin viikon aikana. "Poetus" ei sen sijaan ole hävinnyt mihinkään, päinvastoin. Rakastan tätä bändiä ja sen musiikkia enemmän kuin koskaan - niin paljon hyvää he ovat elämääni tuoneet, ja siitä olen heille ikuisesti kiitollinen.


On kuitenkin aika kääntää blogissa uusi sivu, päivittää blogin kuvaus ja valita itselle uusi teemalaulu. Ahkerimmat lukijani tietävätkin jo, mikä se on – no tämä tietenkin:

A new light is warm, shining down on you after the storm
Don't mourn what is gone, greet the dawn

n' I will be standing by your side
together we'll face the turning tide

(PotF: Dawn)



Tarvinneeko tuota valintaa sen kummemmin perustella?
Uusi alku - se on todellakin lämmin ja valoisa. En todellakaan sure mitään entistä ja menetettyä, vaan yritän elää täysillä tätä päivää ja ottaa uuden tulevaisuuden avoimin mielin vastaan – rinnallani edelleen rakas ystäväni musiikki. Poets. Parhaista parhain.


Paljon on vielä kesken ja levällään, mutta rakennan uutta elämääni pikkuhiljaa. Hyvillä mielin, avoimin mielin ja ilman turhia odotuksia. Jatkan kulkuani kohti uutta ja tuntematonta – mitä se ikinä minulle tuokaan. Toivottavasti se tuo ainakin läheisempiä yhteyksiä sukulaisiin ja vanhoihin ystäviin, paljon mukavia uusia tuttavuuksia, uusia kokemuksia, elämyksiä, hauskanpitoa ja tietenkin paljon iki-ihania ja riehakkaita live-keikkoja! Kun niiden makuun on kerran päässyt, niin ei enää malta lopettaa.

Olen nyt yksin, mutta onnellisempi kuin pitkään aikaan. Tuntuu kuin harteiltani olisi pudonnut jokin suuri taakka. Poissa ovat ainainen hermojen kiristys, kärttyisyys, stressi, ahdistus ja huono omatunto tehdyistä ja tekemättä jätetyistä asioista. Tilalla ovat mielen keveys, yleinen tarmokkuus, itsestä huolehtiminen, itselle tärkeistä ihmisistä ja asioista välittäminen sekä ennen kaikkea ilo. Olen oppinut huomaamaan, että elämässä on paljon pieniä ihania asioita, joista voi iloita! Voisiko olla mitään sen hienompaa?


 

It's the little things, little things, little things, that make the world.

 

(PotF: Stay)