Kauan odotettu PotF-keikka on siis jo huomenillalla. Sitä odotellessa aloin etukäteen vähän jännittämään sitä, että millaiset mun fiilikset mahtavat olla keikan aikana ja sen jälkeen. Tässä on kyseessä jo niin paljon muutakin kuin pelkästään hyvän bändin hyvä keikka, jonka pääsen näkemään ja kuulemaan. Huomisiltainen keikka tulee olemaan mulle aikamoinen tunnemyrsky, jonka aikana käyn pikakelauksella läpi viime vuosien tapahtumia, viime viikkojen tuntemuksia ja viime päivien isoja elämänmuutoksia.

Täytyy myöntää, että etukäteen vähän hirvittää se tunnelataus joka tulevaan keikkaan väistämättä liittyy. Ensinnäkin olen odottanut itse keikkaa jo niin kauan, ettei riemulla ole rajoja kun sinne vihdoin pääsen.

You lift my spirit, take me higher, make me fly,
Touch the moon up in the sky, when you are mine
You lift me higher, take my spirit, make it fly,
Where all new wonders will appear

(PotF: Lift)


Toisaalta en ole eron jälkeen surrut vielä ollenkaan. Voihan olla, etten tule tätä eroa kovin massiivisesti suremaankaan, mutta kyllähän sitä on jokaisen eron jälkeen jonkinlainen surutyö tehtävä. Siksi vähän pelottaakin, millaisen tunnereaktion ne muutamat keikalla soitettavat herkät kappaleet minussa saavat aikaan.

Sad as it may be
I'm glad it's over finally
Speaks volumes of me
When letting go is never easy

(PotF: Seek You Out)


Mutta ennen kaikkea varaudun huomenna vuodattamaan vuolaita onnenkyyneleitä. Viime viikkojen tapahtumien jälkeen kaikki kappaleet, sanoitukset ja oikeastaan koko bändi merkitsevät minulle nyt paljon enemmän kuin olisin itsekään vielä vähän aikaa sitten uskonut. Ilman niitä en olisi tässä tilanteessa, jossa nyt olen, onnellisempana kuin pitkään aikaan. Huominen keikka tulee olemaan juhlapäivä ja uuden elämäni ensimmäinen välietappi, jossa kohtaan uudelleen kaikki ne asiat, joista tämä blogi alun perin sai alkunsa. Pääsen ihan konkreettisesti palaamaan blogini alkulähteille, minkä voitte palauttaa mieliinne täältä.

It's time to let go, it's time to carry on with the show
don't mourn what is gone, greet the dawn

n' I will be standing by your side
together we'll face the turning tide

(PotF: Dawn)


Nyt kuitenkin vähän jännittää, että miten minä tuon tunnemyrskyn kestän. Ja että mikä tunne lopulta vie voiton. Joka tapauksessa täytyy varata mukaan paketillinen nenäliinoja, että voi pyyhkiä kyyneleet silmäkulmista... niin ja kuolat suupielistä, hih!

Delicious! ;-)