Maailman mahtavin synttärikeikka Tavastialla on nyt takana - mitä jäi käteen Poetsien ja Phoenix Effectin keikasta? Tässäpä keikkaillan huippuhetket ja pääteemat kiteytettynä:

- MUSIIKKIA!!! Loistavaa sellaista. Ja vieläpä kaksin verroin. Mahtavuutta!

2062158.jpg
Phoenix Effect - first gig ever!!!


- VIINAA. Ihan liikaa viinaa. Never again! Illan erikoisuutena Crowmoore-lonkero-mix (no huhhuh!) -  baarimikon pikku vahinko. En ees muista oliko hyvää. ;-)

2062154.jpg
Pari siiderii, GT ja oudonvärinen special-mix ;-)


- YSTÄVIÄ! No, muutama ainakin. :-) Oikeesti kolme kaveria teki viime hetken oharit, joten alun perin suunniteltu bileporukkani kutistui minimaaliseksi. Pah. Olishan se ollut liian hyvin, et mun vanhoista kavereista ois saanut keikkaseuraa. :-(

2062159.jpg
Mahtiporukalla Phoenix Effectiä fanittamassa


- VANHOJA JA UUSIA TUTTUJA! Keikoilta ja netistä aiemmin tutuksi tulleita tyyppejä. Kiva nähdä taas. Ja aivan uusia tuttavuuksia. Kivoja sellaisia. Paljon. Korvaa edellisen kohdan harmituksen moninkertaisesti. :-D

- HALAILUA! Loputtomasti halailua! Sinä iltana rakastin kaikkia. <3

- HÖPÖTYSTÄ! Loputonta höpötystä kymmenien toinen toistaan mahtavampien tyyppien kanssa. Mulla oikeen pahemman luokan puheripuli. Näin siinä käy, kun työ ja elämä on niin yksinäistä ettei näe ihmisiä... taisinpa siksi innostua vähän liikaa. Päläpäläpäläpälä.. Oh boy! ;-)

- KIELIÄ! Paljon saksalaisia paikalla ja unendliches-quatschen-und-plaudern-auf-deutsch... Pitihän sitä vähän päästä saksan taitojakin verestämään. ;-)

- VAUHTIA! Fiilistelyä, fanitusta, hurmosta, heiluntaa, hoilotusta... yksinkertaisesti pikkuisen liikaa vauhtia. Vähempikin ois varmaan riittänyt...

2062322.jpg
Mosh!!! - OMG, is that really me?! (btw. kuvaa EI ole käsitelty mitenkään, tommosena se löyty kamerasta!) ;-)


- ITSENSÄ NOLAAMISTA. Varmasti erinäisiä kertoja, erinäisissä tilanteissa, erinäisten ihmisten edessä. Oh boy. Mutta so what, elämä on liian lyhyt moisten pikkuasioiden murehtimiseen. Sitä paitsi, mikäs sen virkistävämpää kuin itsensä nolaaminen - siinä saa nauraa paitsi itse myös muut. ;-)

- HUVITTAVA HUIVIEPISODI! Jostain oudosta syystä löysin itseni jossain vaiheessa iltaa solmittuna kiinni erään nimeltä mainitsemattoman Poets-kitaristin kaulahuiviin. Yhden toisen tytön kanssa siinä oltiin, ja itse asiassa ne kaksi sen aloittivat, mut vaan tempaistiin siitä vierestä mukaan hullutukseen. Siinä sitten mentiin kaikki kolme peräkanaa ympäri baaria ja seurattiin miestä talutushihnassa kaikkialle. Oh boy, kaikkea sitä mieleen juolahtaakin... Mut olipa mukavaa jutustella Jaskan kans, oonhan mä sen ennenkin nähnyt baareissa keikkojen jälkeen, mutku en oo sitä tyyppiä et viitsisin ensimmäisenä mennä hihasta kiskomaan. Nyt sitten tuli sekin tehtyä. Mut ihan hyvä kun menin, "viileästä" ulkokuorestaan huolimatta tyyppi osoittautui erittäin lämpimäksi ja mukavaksi juttukaveriksi. :-)

- VALOKUVIA: Hirmuisesti valokuvia! - Jannesta.... ja Jannesta... ja Jannesta... ja vähän Jannen bändistäkin. Mut ei sit enää mitään siitä toisesta bändistä - kamera otti ja hajos. Prkl. Kiitti vaan kamu, what a great timing! Siks ei yhen yhtä kuvaa Poetsien pojista täällä, höh. :-(

2062201.jpg
Janne ja oikealla suhteellisen haltioituneen näköisena artistin jutustelua kuunteleva tykkäilijä.. hih! ;-)


- KOKIS! Poetsien keikka ja Marko juo kokista. Yks silmänräpäys, ja tölkki on mun kädessä. SIIS TÄH?! Oisinpa halunnut nähdä oman hölmistyneen ilmeeni siinä vaiheessa. Ehkä Marko aatteli, et ton tytön ois parasta saada vähän toisenlaista juomaa välillä. Ja niin olikin. Kiitos Marko! Nam nam, oli muuten paljon parempaa ku "tavallinen" kokis. :-)

- LAHJUKSIA! Paljon hienoja lahjuksia. Kiitos kaverit, ootte ihania kun mua tolleen muistitte! Silmähaudetyyny tulikin heti seuraavana aamuna koekäyttöön...;-)

2062408.jpg2062429.jpg
Ihanat lahjukset. Spesiaalina kivan narikkamiehen ranteeseen napsauttama rannehärpäke ja Jannelta spesiaalilahjana saatu plektra.  Pikkuisen ruttuinen kokistölkkikin oli tallessa vielä illan päätteeksi, hih.  - Tässähän tuntee itsensä aivan erityiseksi. :-D


- JATKOT: Porukan vanavedessä haahuilua ja pääteasemana Lostari. Uus tuttavuus.

- UNIKAVERI: Mikä oliskaan parempi tapa päättää hieno ilta kuin käpertyä jonkun ihanan otuksen viereen nukkumaan... ettei aina tarvitse nukkua surkeana yksin. Kävipä flaksi. ;-)

2062234.jpg
Käper :-)